Blog
Terug naar Nieuws

Alles over het nieuwe coronavirus

Actuele informatie rond het nieuwe coronavirus? De informatie rond het nieuwe coronavirus wijzigt zo snel dat wij deze niet meer actueel kunnen houden op deze pagina. Bezoekt u voor alle actuele informatie de website van het RIVM en/of thuisarts.nl. Op thuisarts.nl vindt u alle informatie over het coronavirus. Hier de links afhankelijk van uw situatie!

ik heb (mogelijk) het coronavirus

ik wil de vragentest ‘corona’ doen

ik wil voorkomen dat ik het coronavirus krijg

ik woon met iemand die corona (covid-19) heeft

ik ben oud en zwak en ik denk na over de behandeling bij corona?

ik verken mijn wensen voor zorg en behandeling rond corona

ik herstel na een ic-opname met corona

mijn naaste herstelt van een ic-opname met corona

ik ben thuis na een opname met corona en ik houd klachten

Video met algemene informatie? De informatie rond het Coronavirus kunt u in samenvatting vinden op deze video op de website thuisarts.nl.

Altijd actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Kijk voor meer informatie over het nieuwe coronavirus op de website van het RIVM. U vindt bij het RIVM ook antwoord op andere vragen over het nieuwe coronavirus. En u vindt hier ook video’s over het nieuwe coronavirus. Kijk voor betrouwbare medische informatie over het nieuwe coronavirus op de website van thuisarts.nl. Kijk voor advies over reizen naar buitenland op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Kijk voor vragen over het nieuwe coronavirus in het verkeer, luchtvaart of openbaar vervoer op de website van het ministerie

Tags:
Written by Kees van Dalsen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *