Blog
Terug naar Nieuws

Griepprik en pneumokokkenprik gemist?

17/10/2022 – Heeft u zaterdag 15 okober de griep- en/of pneumokokkenprik gemist? Er zijn een aantal data gepland om deze te kunnen inhalen. Neemt u contact op met de assistente om een afspraak te maken.

Voor wie is de griepprik en pneumokokkenprik?

De griepprik is gratis voor kinderen en volwassenen die extra risico lopen om ernstig ziek te worden. Bijvoorbeeld mensen van 60 jaar en ouder en mensen met long- of hartaandoeningen. 
Dit jaar krijgen een aantal groepen voor het eerst een uitnodiging voor een gratis griepprik. Bijvoorbeeld zwangere vrouwen en mensen met een cochleair implantaat. Lees op deze pagina meer over de nieuwe groepen. Bent u risicopati├źnt en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan ook contact op met de assistente.

Mensen van 66 tot en met 69 jaar (geboren vanaf 1-1-1953 tot en met 31-12-1956)  een uitnodiging van de huisarts voor een gratis pneumokokkenprik. De pneumokokkenprik werkt vijf jaar. Bent u geboren vanaf 1-1-1953 tot en met 31-12-1956 en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan ook contact op met de assistente. 

Written by Kees van Dalsen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *