Blog
Terug naar Nieuws

MijnGezondheid.net en MedGemak

MijnGezondheid.net en de Medgemak-app
Via MijnGezondheid.net of de MedGemak-app (via de App Store of Google Play) kunt u een online afspraak maken, een vraag aan uw zorgverlener stellen of een samenvatting van uw medisch dossier raadplegen. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich ⇒ hier ⇐ aanmelden voor MijnGezondheid.net. De aanmelding is voor ingeschreven patiënten al automatisch verwerkt. U hoeft alleen nog de voorwaarden te accepteren. Inloggen op MijnGezondheid.net en/of via MedGemak gaat veilig en betrouwbaar. Voor MijnGezondheid.net via DigiD met SMS functie of de DigiD app. Voor de app MedGemak via een zelf gekozen pincode. Hiervoor moet u eenmalig een koppeling doorlopen. Op de website www.mijngezondheid.net vindt u alle uitleg over de MedGemak-app. Ook staan daar instructievideo’s over de functionaliteiten die u kunt raadplegen, veel gestelde vragen en een folder met instructies hoe u zich kunt aanmelden en registreren. Probeert u MijnGezondheid.net of de MedGemak-app gerust uit, we zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Instructievideo MedGemak
Klik ⇒ hier ⇐ voor een instructievideo over het registratieproces van de MedGemak-app en uw account op MijnGezondheid.net.

Wat is DigiD?
Klik hier voor de informatiefolder over MijnGezondheid.net en DigiD. Als u nog geen DigiD code met SMS functie heeft, kunt u die aanvragen via www.digid.nl. De aanvraag van de DigiD code duurt ongeveer 5 werkdagen.

Written by kim-admin-krimpen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *