7/1/2023 (update) MijnGezondheid.net en MedGemak-app

MijnGezondheid.net en de MedGemak-app Via MijnGezondheid.net of de MedGemak-app (via de App Store of Google Play) kunt u een online afspraak maken, een vraag aan uw zorgverlener stellen of een samenvatting van uw medisch dossier raadplegen. U heeft altijd de DigiD app nodig. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk en MijnGezondheid.net herkent u niet, bijvoorbeeld als u nieuw in de praktijk bent gekomen, dan kunt u zich hier aanmelden voor MijnGezondheid.net. De aanmelding is voor ingeschreven patiënten al verwerkt.

Instructievideo inloggen patiënt en koppelen MedGemak-app Klik hier voor een instructievideo over het registratieproces van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app. Onder andere de koppelcode komt hier aan de orde.

Instructievideo e-consult bij de huisarts Klik hier voor een instructievideo over het doen van een e-consult bij de huisarts.

DigiD Klik hier voor de informatiefolder over MijnGezondheid.net en DigiD. Als u nog geen DigiD heeft, kunt u die aanvragen via www.digid.nl. De aanvraag duurt ongeveer 5 werkdagen.