Blog
Terug naar Praktische informatie

E-consult

E-consult
Een e-consult is alleen mogelijk als u zich aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich hier aanmelden. Een e-consult is bedoeld voor minder dringende vragen, waarvoor u niet speciaal een afspraak wilt maken. Wij proberen binnen 3 werkdagen te antwoorden. In verband met de privacy wetgeving A.V.G. is normaal e-mailverkeer niet mogelijk.

MijnGezondheid.net
Via MijnGezondheid.net kunt u een online afspraak maken, een vraag aan uw zorgverlener stellen of een samenvatting van uw medisch dossier raadplegen. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich hier aanmelden voor MijnGezondheid.net. Uw aanmelding wordt dan zo spoedig mogelijk verwerkt. Inloggen op MijnGezondheid.net gaat veilig en betrouwbaar via DigiD met SMS functie of de DigiD app.

Wat is DigiD?
Klik hier voor de informatiefolder over MijnGezondheid.net en DigiD. Als u nog geen DigiD code met SMS functie heeft, kunt u die aanvragen via www.digid.nl. De aanvraag van de DigiD code duurt ongeveer 5 werkdagen.

 

Written by kim-admin-krimpen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *