Blog
Terug naar Praktische informatie

E-consult

E-consult
Een e-consult is alleen mogelijk als u zich aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich hier aanmelden. Een e-consult is bedoeld voor minder dringende vragen, waarvoor u niet speciaal een afspraak wilt maken. Wij proberen binnen 3 werkdagen te antwoorden. In verband met de privacy wetgeving A.V.G. is normaal e-mailverkeer niet mogelijk.

Oude e-mailadressen eindigend op @huisartskrimpen.nl zijn vervallen!
Tot de opening van het nieuwe gezondheidscentrum in 2012 was het mogelijk om via mailadressen eindigend op @huisartskrimpen te mailen met de huisartsenpraktijk. In verband met de privacy, maar ook omdat deze onbeveiligde e-mailadressen bevuild raakten met spam zijn deze vervallen. Het is helaas per 1.12.2018 voor ons ook niet meer mogelijk om deze in te kijken.

MijnGezondheid.net
Via MijnGezondheid.net kunt u een online afspraak maken, een vraag aan uw zorgverlener stellen of een samenvatting van uw medisch dossier raadplegen. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich hier aanmelden voor MijnGezondheid.net. Uw aanmelding wordt dan zo spoedig mogelijk verwerkt. Inloggen op MijnGezondheid.net gaat veilig en betrouwbaar via DigiD met SMS functie of de DigiD app.

Wat is DigiD?
Klik hier voor de informatiefolder over MijnGezondheid.net en DigiD. Als u nog geen DigiD code met SMS functie heeft, kunt u die aanvragen via www.digid.nl. De aanvraag van de DigiD code duurt ongeveer 5 werkdagen.

Written by kim-admin-krimpen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *