Blog
Terug naar Praktische informatie

Mijn dossier

Medische gegevens delen
Uw toestemming is noodzakelijk voor het opvragen van uw medische gegevens door huisartsenposten, ziekenhuizen, apotheken en andere hulpverleners. Vooral voor de avond-, nacht- en weekendzorg op het huisartsenpost is het belangrijk dat de dienstdoende huisarts uw medisch dossier kan inzien. Geef uw toestemming door aan de assistente! Weigeren mag natuurlijk ook. Op www.volgjezorg.nl vindt u meer informatie. U kunt uw toestemming geven bij alle medewerkers van de huisartsenpraktijk of direct toestemming regelen. Lees ook de folder.

Mijn dossier inzien
Zelf online uw medisch dossier inzien is alleen mogelijk als u zich succesvol heeft aangemeld voor MijnGezondheid.net en de optie “mijn dossier inzien” voor u is mogelijk gemaakt door de huisartsenpraktijk. Als u als patiënt ingeschreven staat in onze huisartsenpraktijk kunt u zich hier aanmelden. Mijn dossier in MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Alleen mogelijk op uw verzoek
Zelf online uw medisch dossier inzien is alleen mogelijk als u zich succesvol heeft aangemeld voor MijnGezondheid.net en de optie “mijn dossier inzien” voor u is mogelijk gemaakt door de huisartsenpraktijk. Om voor u de optie “mijn dossier inzien” mogelijk te maken stuurt u via MijnGezondheid.net een e-consult naar de assistentes. Zij zullen uw verzoek verwerken en u op de hoogte houden van de voortgang.

MijnGezondheid.net en MedGemak
Hier vindt u meer informatie over MijnGezondheid.net en de MedGemak app.

Written by kim-admin-krimpen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *