Blog
Terug naar Praktische informatie

Informatie praktijk

<< Terug

Onze huisartsenpraktijk is er voor u!
Wij zijn een huisartsenpraktijk met 5 huisartsen (drie dames en twee heren), 9 assistentes en 2 verpleegkundigen. Onze huisartsenpraktijk is in augustus 1959 door dokter Prins in Krimpen aan den IJssel gestart.
U kunt bij ons de hele dag terecht voor alle medische vragen en zorgproblemen, spoed of niet, maar ook voor keuringen en een reisconsult. Wij nemen deel aan alle Krimpense (keten)zorgprogramma’s.
Gewoon goede en vertrouwde huisartsenzorg dichtbij onze patiënten!

Accreditatie
Onze huisartsenpraktijk is geaccrediteerd volgens de DEKRA Praktijkaccreditatie. Er wordt continu gewerkt aan kwaliteit. Als patiënt wilt u er zeker van zijn dat wij u de best mogelijke zorg verlenen. Maar hoe weet u nu hoeveel waarde een praktijk hecht aan kwaliteit van praktijkvoering en de geleverde zorg? Het antwoord: met het DEKRA praktijk keurmerk. Jaarlijks bezoekt een auditor of ook wel een controleur onze praktijk om te beoordelen of we ons houden aan de gemaakte afspraken en of we verbeteringen hebben aangebracht of dat er nog aan voorwaarden moet worden voldaan. De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Uw mening telt!
Als patiënt heeft u invloed op het keurmerk van onze praktijk. Als belangrijk onderdeel van het proces wordt er naar de mening van de patiënten gevraagd. Uw mening is van belang! Onze praktijk wil zich steeds blijven verbeteren. Heeft u opmerkingen, ideeën of klachten? Wij nemen uw opmerkingen graag in ontvangst.

Kernwaarden
Wij volgen de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.
Wij werken samen voor uw gezondheid.
Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van suikerziekte.
Wij helpen u bij het stoppen met roken.
Wij accepteren geen enkele vorm van geweld.

Missie
Onze missie is het leveren van deskundige en persoonlijke huisartsenzorg vanuit een goed bereikbare huisartsenpraktijk!

<< Terug

Written by kim-admin-krimpen

No Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *